fbpx
Keresés
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Keresés

Ajándékutalvány ÁSZF

AJÁNDÉKUTALVÁNY VÁSÁRLÁSI ÉS FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZAT

I. Fogalmak:

  • ajándékutalvány: vásárlásra jogosító okirat
  • kibocsátási érték: az az összeghatár, amilyen értékben a vásárló az ajándékutalvány felhasználásával vásárolhat
  • felhasználási időszak: a kibocsátástól számított 12 hónap
  • felhasználási hely: A www.szeret3d.com webáruház, a Facebook.com/szeret3D, illetve az Instagram.com/szeret3D oldal
  • kibocsátó: szeret3D / Kerepesi-Kis Viktória E.V. (1214 Budapest, Nap u. 2. 9/35)

A kibocsátó a jelen szabályzatot, annak módosítását, és az utalványokkal összefüggő bármilyen információt a saját weboldalán tesz közzé (www.szeret3d.com).

II. Az ajándékutalvány kibocsátása és mintapéldány:

Az ajándékutalvány 2.000 Ft-os, 5.000 Ft-os, 10.000 Ft-os és 20.000 Ft-os kibocsátási értéken vásárolható meg, melynek felhasználása az utalványon feltüntetett határidőhöz kötött.

Az ajándékutalvány vételára nem térhet el az utalvány kibocsátási értékétől.

Az ajándékutalvány csak sérülésmentes, hiánytalan utalvány lehet.

Az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármely módon történő megszerzésével a vevő a vásárlási utalvány kibocsátására vonatkozó, a mindenkor hatályos szabályzatot magára nézve kötelezően elfogadja.

Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár visszakövetelésére nem jogosít.

Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az utalvány a birtokában van. Sem a kibocsátó, sem a felhasználási hely nem jogosult vizsgálni az utalvány tulajdonjogát.

Az ajándékutalvány hamisítása bűncselekmény.

III. Az utalvány megvásárlásának feltételei:

Az utalvány megvásárlására az ÁSZF-ben megfogalmazott fizetési és szállítási feltételek a mérvadóak, annyi kiegészítéssel, E-ajándékutalványként vehető át, melyet elektronikus úton küldünk meg a vásárló részére.

IV. Az ajándékutalvány beváltása

A felhasználásának általános feltételei:

Beváltható bármely termékünk vásárlása vagy bérnyomtatás igénybe vétele esetén egyszeri alkalommal. Az utalvány értékét minden esetben a termék aktuális bruttó fogyasztói árából vonjuk le. Akciós termék vásárlása esetén is felhasználható. Szállítási díj fizetésére nem vehető igénybe. Webáruházunkban történő vásárlás esetén a ‘Kuponkód’ rovatba kérjük, írja be az utalvány sorszámát. Az utalványt kizárólag ebben az esetben tudjuk érvényesíteni. Az utalvány készpénzre nem váltható, és abból készpénzt nem áll módunkban visszaadni. Az utalvány átruházható.

Az E-ajándékutalvány sajátos vásárlási feltételei:

Az E-ajándékutalvány egy teljes értékű elektronikus vásárlási utalvány, ami csak egyszer használható fel. Az E-ajándékutalványon található egyedi azonosító segítségével az utalvány egyértelműen beazonosítható, ezért nincs szükség egyéb biztonsági jelre.

Felhívjuk figyelmét, hogy semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személyhez eljusson vagy illetéktelen személy másolatot készítsen az Ön E-ajándékutalványáról. A rendszer csak egyszer, az ELSŐ alkalommal fogadja el az utalványon szereplő egyedi azonosítót. Ezt követően az utalvány felhasznált státuszba kerül, és többször nem engedi a vele való fizetést. Minden további próbálkozás érvénytelennek minősül.

Az E-ajándékutalvány A/4-es méretű lapra nyomtatható! A nyomtatást akár tintasugaras, akár lézernyomtató segítségével is elkészítheti. Az E-ajándékutalvány beváltásáért kizárólag a vásárló felelős, a szeret3D (Kerepesi-Kis Viktória E.V.) nem vállal felelősséget az esetleges illetéktelen felhasználás miatt.

Vásárlási és fizetési módok utalvánnyal:

  1. Felhasználható a webáruházban történő vásárlás esetén, ahol a termékek kosárba helyezése után be kell írnia a „Kuponkód” rovatba az utalványon szereplő egyedi azonosítót. A program levonja a fizetendő végösszegből a kibocsátási értéket, és az utalvány kikerül a forgalomból, többször már nem használható fel.
  2. Felhasználható a Facebook.com/szeret3D oldalon üzenetben leadott rendelés esetén, ahol a rendelés leadásánál a vevő megadja az utalványon szereplő egyedi azonosítót. Ezután a rendelés rögzítésekor levonjuk a fizetendő végösszegből a kibocsátási értéket, és az utalvány kikerül a forgalomból, többször már nem használható fel.
  3. Felhasználható az Instagram.com/szeret3D oldalon üzenetben leadott rendelés esetén, ahol a rendelés leadásánál a vevő megadja az utalványon szereplő egyedi azonosítót. Ezután a rendelés rögzítésekor levonjuk a fizetendő végösszegből a kibocsátási értéket, és az utalvány kikerül a forgalomból, többször már nem használható fel.

Jelen szabályzatban nem rendezett kérdésekben a szeret3D Webáruház Általános Szerződési Feltételei és egyéb szabályzatainak a rendelkezései irányadók.

Budapest, 2023.06.21.

Shopping Cart
Scroll to Top

Jó, hogy újra itt vagy :)

Lépj be a folytatáshoz.