fbpx

Ügyfélszolgálat TELEFONON H-P 10-20-óráig, Szo-V 10-14 óráig.

A szeret3D.com weboldalon az alábbi fizetési és szállítási módok közül tudsz választani:

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Utánvét

Utánvét fizetés MPL csomagautomatánál és FoxPost csomagautomatánál

Utánvét fizetése bankkártyával lehetséges.

Az utánvét díja +200 Ft

Előreutalás

Banki előre utalás esetén kérjük, hogy a teljes vételárat utald át a rendeléstől számított 3 munkanapon belül a kedvezményezett bankszámlaszámára!

Kedvezményezett neve: Kis Viktória E.V.
Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11600006-00000000-84565578
Kedvezményezett bankja: Erste Bank
Kérlek, utalásnál a “Közlemény” rovatban tüntesd fel a # kezdetű rendelésszámot és a nevedet.

Amint a teljes összeg megjelenik a bankszámlánkon, megkezdjük a kiszállítást.

Fizetés FoxPoston bankkártyával

A teljes biztonság és átláthatóság érdekében csakis bankkártyával lehet fizetni. A FoxPost hálózata az OTP szigorúan ellenőrzött rendszerét használja a fizetési tranzakciók lebonyolítására.

PayPal

Mi az a PayPal? A PayPal az egyik legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

PayLike

Bankkártyás fizetés Paylike rendszerén keresztül. Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával a Paylike rendszerén keresztül.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A szállítást szállítási költség terheli, mely az alábbiak szerint alakul:

Foxpost csomagautomata:
0-11.999 Ft-ig – 790 Ft
12.000 Ft felett – ingyenes

MPL csomagautomata:
0-11.999 Ft-ig – 980 Ft
12.000 Ft felett – ingyenes

MPL postapont:
0-11.999 Ft-ig – 1525 Ft
12.000 Ft felett – ingyenes

Csomagküldő.hu:
0-11.999 Ft-ig – 450 Ft
12.000 Ft felett – ingyenes

TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 10 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mailben jelezzük.

Az ÁSZF elfogadásával a Vásárló tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

SZÁLLÍTÁSI ELÁLLÁS

A webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, amennyiben a termék nem áll rendelkezésre, ebben az esetben köteles a Vásárlót e-mailben tájékoztatni.