fbpx
Keresés
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Keresés

Fizetés és szállítás

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Ügyfélszolgálat TELEFONON H-P 10-18 óráig, Szo-V 10-14 óráig.

A szeret3D.com weboldalon az alábbi fizetési és szállítási módok közül tudsz választani:

Előreutalás

Banki előre utalás esetén kérjük, hogy a teljes vételárat utald át a rendeléstől számított 3 munkanapon belül a kedvezményezett bankszámlaszámára!

Kedvezményezett neve: Kerepesi-Kis Viktória E.V.
Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11600006-00000000-84565578
Kedvezményezett bankja: Erste Bank
Kérlek, utalásnál a “Közlemény” rovatban tüntesd fel a # kezdetű rendelésszámot és a nevedet.

Amint a teljes összeg megjelenik a bankszámlánkon, megkezdjük a készítést, majd a kiszállítást.

PayPal

Mi az a PayPal? A PayPal az egyik legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.

Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A szállítást szállítási költség terheli, mely az alábbiak szerint alakul:

Foxpost csomagautomata:
0-14.999 Ft-ig – 1.199 Ft
15.000 Ft felett – ingyenes

Foxpost házhozszállítás:
Egységesen – 2.999 Ft

Packeta szállítás átvevőhelyre:
0-14.999 Ft-ig – 1.799 Ft
15.000 Ft felett – ingyenes

PostaPont (Postán maradó, MPL automata, MOL, Coop, MediaMarkt):
CSOMAGFELADÁS HETENTE 1X
Egységesen 990 Ft

MPL házhozszállítás:
CSOMAGFELADÁS HETENTE 1X
Egységesen 1.990 Ft

Személyes átvétel (JELENLEG NEM ÜZEMEL):
(Csepelen, megbeszélés szerint)
ingyenes

Amennyiben a vásárló a csomagot nem veszi át, annak visszakézbesítési díját is a vásárló köteles megtéríteni az eladó részére, újraküldését kizárólag ezen összeg átutalása és a szállítási költség újbóli kifizetése esetén áll módunkban ismételten végrehajtani!

A nem előre gyártott, egyedi igények szerint készített (fényképpel ellátott, egyedi színben kért stb) termékek esetében az elállási jog nem gyakorolható!

TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 10 munkanap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mailben jelezzük.

Az ÁSZF elfogadásával a Vásárló tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

SZÁLLÍTÁSI ELÁLLÁS

A webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, amennyiben a termék nem áll rendelkezésre, ebben az esetben köteles a Vásárlót e-mailben tájékoztatni.

Shopping Cart
Scroll to Top

Jó, hogy újra itt vagy :)

Lépj be a folytatáshoz.