FIZETÉSI FELTÉTELEK

Ügyfélszolgálat TELEFONON H-P 10-20-óráig, Szo-V 10-14 óráig.
A szeret3D.com weboldalon az alábbi fizetési és szállítási módok közül tudsz választani:
Előreutalás
Banki előre utalás esetén kérjük, hogy a teljes vételárat utald át a rendeléstől számított 3 munkanapon belül a kedvezményezett bankszámlaszámára!
Kedvezményezett neve: Kerepesi-Kis Viktória E.V.
Kedvezményezett bankszámlaszáma: 11600006-00000000-84565578
Kedvezményezett bankja: Erste Bank
Kérlek, utalásnál a “Közlemény” rovatban tüntesd fel a # kezdetű rendelésszámot és a nevedet.
Amint a teljes összeg megjelenik a bankszámlánkon, megkezdjük a készítést, majd a kiszállítást.
PayPal
Mi az a PayPal? A PayPal az egyik legbiztonságosabb internetes fizetési mód!
A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt.
Barion
A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.
PayLike
Bankkártyás fizetés Paylike rendszerén keresztül. Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával a Paylike rendszerén keresztül.
SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK
A szállítást szállítási költség terheli, mely az alábbiak szerint alakul:
Foxpost csomagautomata:
0-11.999 Ft-ig – 990 Ft
12.000 Ft felett – ingyenes
Foxpost házhozszállítás:
0-11.999 Ft-ig – 1.690 Ft
12.000 Ft felett – ingyenes
Csomagküldő.hu:
0-11.999 Ft-ig – 990 Ft
12.000 Ft felett – ingyenes
Személyes átvétel:
(Csepelen, megbeszélés szerint)

ingyenes
TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ
A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 10 munkanap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mailben jelezzük.
Az ÁSZF elfogadásával a Vásárló tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.
SZÁLLÍTÁSI ELÁLLÁS
A webáruház elállhat a rendelés teljesítésétől abban az esetben, amennyiben a termék nem áll rendelkezésre, ebben az esetben köteles a Vásárlót e-mailben tájékoztatni.